Необхідні інгредієнти:
- 5 столових ложок какао-порошку
- 2 ложки цукру
- 50 г молока
- Пів склянки молока
Спосіб приготування:
Налийте молоко в каструлю. Ставимо каструлю на вогонь і нагріваємо молоко, стежачи, щоб воно не закипіло.
Какао-порошок просіваємо в миску, додаємо цукор і перемішуємо. Поступово додайте цю суміш до молока в каструлі, постійно помішуючи. Додайте розтоплене вершкове масло і, безперервно помішуючи, варіть склад 2 хвилини (не більше!) на маленькому вогні.
Гарячий шоколад перекладаємо в формочки, даємо охолонути до кімнатної температури, після чого ставимо формочки в холодильник на кілька годин.
Через кілька годин ми можемо вийняти шоколад з форм.
Немає коментарів:
Дописати коментар