понеділок, 18 березня 2024 р.

Домашній шоколад готовий за 10 хвилин – Приготуйте з 5 столових ложок какао-порошку, 2 столових ложок цукру, 50 г масла і половини склянки молока

 


Необхідні інгредієнти:

  • 5 столових ложок какао-порошку
  • 2 ложки цукру
  • 50 г молока
  • Пів склянки молока

Спосіб приготування:

Налийте молоко в каструлю. Ставимо каструлю на вогонь і нагріваємо молоко, стежачи, щоб воно не закипіло.

Какао-порошок просіваємо в миску, додаємо цукор і перемішуємо. Поступово додайте цю суміш до молока в каструлі, постійно помішуючи. Додайте розтоплене вершкове масло і, безперервно помішуючи, варіть склад 2 хвилини (не більше!) на маленькому вогні.

Гарячий шоколад перекладаємо в формочки, даємо охолонути до кімнатної температури, після чого ставимо формочки в холодильник на кілька годин.

Через кілька годин ми можемо вийняти шоколад з форм.




Немає коментарів:

Дописати коментар