неділя, 12 листопада 2023 р.

Старовинний рецепт вівсяного квасу

 

Чому вівсяний квас корисний?
Цей напій дає людині енергію на цілий день, це надзвичайний вид крохмалю, який зустрічається в вівсі.
Ця бражка допомагає зменшити рівень цукру для діабетиків
Білок у вівсянці допомагає тканинам швидше відновлюватися
Допомагає знизити кількість холестерину в зернах (заробітна плата) та покращує роботу серця
Органічні кислоти зміцнюють кістки волосся та нігті.
В народній медицині вівсяна бражка використовується при безсонні втомі, слабкості, апатії, для поліпшення життєвої енергії цей напій просто необхідний. Бражка очищає від залишків в організмі, зміцнює його.
Дуже дуже смачно і просто готується.
Це головний напій при "вітамінозі"
Покращує метаболізм і очищає від збою.
Просто необхідний напій для хворих на серцеві хвороби, для кожного (підвищений тиск)
Зміцнює зуби та очищує ротову порожнину..
Рецепти.
У 3-літровий слоїк
додай 400-500г митої вівсянки(вівса)
додайте 2-3 столові ложки меду(4-6 столові ложки цукру) і кілька родзинок.
Наповни чистою некип'яченою водою, накрийте і залишіть при кімнатній температурі так, щоб воно кисло, потім зливаємо, смакуємо. Через три, чотири дні квас готовий.
😘
але не викидай овес з банки, знову поклади меду кілька свіжих родзинок і налий ще чистою водою, нехай знову кисне.
Через 4 дні квас буде готвий,, вдруге залита вівсянка буде ще смачнішою і м'якшою смачнішою.
Таке питво може випити кожен, навіть діти,,
можна зробити питво на одному зерні 3-4 рази.


Немає коментарів:

Дописати коментар