
Секрет цього рецепта — правильна пропорція спецій, багато цибулі й газована вода. Маринад ніжний, але насичений, а результат — просто вау 


Цибуля — 500 г
Помідори — 300 г
Часник — 1 великий зубок
Сіль — 15 г
Цукор — 10 г
Мелений чорний перець — ½ ч. л.
Паприка солодка — 1 ч. л.
Мелений коріандр — 1 ч. л.
Газована вода (мінералка) — 0.5 л.


Свинячий ошийок зачистіть від плівок та зайвого жиру.
Наріжте кубиками по 40–50 г — ідеально для шампурів.

Нарізану цибулю посипте цукром і сіллю, добре помасажуйте руками, щоб вона пустила сік.

До м’яса додайте цибулю, помідори (розім’яти), подрібнений часник та всі спеції.
Залийте мінералкою й добре перемішайте руками.
Накрийте тарілкою або кришкою — важливо, щоб усе м’ясо було покрите маринадом.

Залиште м’ясо мінімум на 3 години, або ще краще — на ніч у холодильнику.

Щоб м’ясо не горіло на вогні — не використовуйте олію в маринаді.
Стежте, щоб вогонь був вугляний, а не з полум’ям.
Немає коментарів:
Дописати коментар